Elektrické autíčko pre dve deti - skvelé riešenie pre súrodencov

Jazdiť na vychádzky sám je trochu smutné, však? Kúpte si elektrické autíčko pre dve deti, pretože s počtom miest sa násobí aj zábava. Dvojmiestne elektrické autíčko je ideálny darček pre súrodencov.

Všetky výhody elektrického autíčka plus sedadlo navyše

Elektrická autíčka sú v poslednej dobe veľmi obľúbená u detí a rodičov. Vyraziť s nimi na prechádzku spája hravý dopravný prostriedok, prekvapené pohľady okoloidúcich, ktorí neveria tomu, že okolo nich práve prešiel maličký Mercedes, autíčko na diaľkové ovládanie a spoločnú zábavu detí a rodičov. Elektrické autíčka deti vozia bezpečne asi v rýchlosti chôdze a rodičia môžu do riadenia kedykoľvek zasiahnuť skrze diaľkový ovládač. Deti sa v autíčku učia priestorovému vnímaniu, užívajú si jazdu na čerstvom vzduchu a tiež si plnia sen o vlastnom aute už v tak nízkom veku. Čo keby sa radi prešli obaja súrodenci? Ukočírovať dve autá by inde ako na dvore za domom bolo zložitejšie. To je potom rad na elektrické autíčko pre dve deti

Dvojmiestna elektrická autíčka majú upravený interiér s dvoma sedačkami a počítajú s dvoma deťmi aj nosnosťou. Výber správneho auta už je potom na vás, či chcete vyrážať do mesta alebo do prírody, vodičom bude skôr milovník športiakov alebo prieskumník terénu alebo preferujete nejakú značku. Vybrali sme pre vás pár tipov autíčok, kam sa dve deti určite zmestia a môžete si z nich vybrať to pre vás.

Veľké kolesá, veľká nosnosť

O tomto stroji by sme už nemali hovoriť ako o autíčku, ale skôr ako o aute. Je to mohutné terénne vozidlo Ford Ranger Monster so širokými penovými kolesami a pohonom na všetky 4 kolesá. S takou výbavou zvláda rôzne typy terénu a nemusíte sa s ním báť vyraziť na prechádzku mimo mesto. Je vybavené dvomi sedačkami a vyššou nosnosťou, preto je to ideálne autíčko pre dve deti. Uvezie až 50 kg. Mäkké sedadlo a hudobný panel sa postarajú o veľmi pohodlné jazdenie. Toto autíčko je možné objednať zatiaľ na našom českom eshope. 

 

 

Už ste videli dve deti vo športiaku?

Správny športiak, to sú rýchle kolesá, nízka karoséria a výrazná farba. Presne také je aj elektrické autíčko pre dve deti YSA021. Ako jedno z mála elektrických autíčok už jazdí rýchlejšie ako je rýchlosť chôdze. Priemerná rýchlosť je od 13 do 15 km / h. Naviac má veľkú nosnosť - až 100 kg. Je teda úplne pohodlné autíčko aj pre dvoch starších súrodencov. Tento model prinesie deťom nevídaný zážitok. (A možno aj mnohých okoloidúcim.)

 

 

Dvojmiestne terénne fáro

Ďalší zo série dvojmiestnych autíčok je Ford Ranger Wildtrack. Zoženiete ho aj v prevedení 4x4, ktoré mu umožňuje zvládať náročnejší terén. Avšak tento model je vzhľadovo o niečo viac mestské autíčko ako Ford Ranger Monster. Pýši sa dizajnom klasického amerického rangera s výraznými svetlami nad sedadlami. Nosnosť tohto Wildtracku je 40 kg, patrí tak do kategórie tých slabších z dvojmiestnych autíčok. Avšak pre dve mladšie deti bude úplne vyhovujúce. Je plne vybavené od bezpečnostných pásov, cez diaľkové ovládanie po LCD obrazovku výberu hudby alebo obrázkov.

 

 

Mercedes pre staršie deti alebo aj pre rodičov

Spoločnosť Mercedes sa neuspokojila s realistickými modelmi autíčok pre deti, ani so silnejšími terénnymi vozidlami a prišla s elektrickým autíčkom s nosnosťou až 110 kg. Vďaka tomu sa v Mercedese G63 zvezú dve deti viac než pohodlne. Tento stroj je vybavený aj rodičovským pedálom. Ak by ste chceli kontrolovať jazdu svojho dieťaťa priamo z auta, nie je to problém. Elektrické autíčko so 6 kolesami odporúčame pre dve staršie deti, ktoré potrebujú trochu viac priestoru. K plynulej jazde si potom môžu pustiť aj vlastnú hudbu z MP4 prehrávača.

 

 

 

Podľa čoho vyberať?

Keď budete hľadať dvojmiestne elektrické autíčko vždy sa najskôr pozerajte na nosnosť. Všeobecne sa dá povedať, že pre dve deti je potrebné mať nosnosť aspoň 40 kg. Potom si tiež pozrite fotografie, či je miesto prispôsobené aj pre dvoch. Dôležitý je tiež rozmer autá a sedačky. Bežné autíčka pre jedného bývajú okolo 120 cm dlhé a 60 cm široké. Ak sa majú do auta vojsť dve deti, malo by byť široké asi 100 cm. Odporúčame hľadať autíčka s pohonom 4x4. Tie sú väčšinou priestrannejšie aj pevnejšie a tak dvoch nezbedníkov hravo zvládnu.


Tip na koniec: Ak by ste chceli deťom auto naozaj vyšperkovať, objednajte im na autíčko vlastnú ŠPZ. Môžete si vybrať akýkoľvek nápis na prednej aj zadnej tabuľku. Na objednanie TU.