Traktor či buldozér? Hračky pre milovníkov veľkých áut

Mnoho maminiek určite pozná tento scenár: Stojíte dlhé minúty na okraji poľa a pozorujete so synom traktory, alebo bežíte k oknu, aby vám neunikol žiadny prejazd hasičského auta a nákladiaku za oknami. Pokiaľ máte doma milovníka veľkých áut, čo takto ho nechať sa previezť v jeho vlastnom elektrickom traktore? 

 

 

OBSAH: 

1. Detský elektrický traktor pre malého farmára 

        1.1 3 Tipy na najlepšie elektrické traktory 

2. Ovládače pripraviť! Autíčka štart!  

3. Policajná a hasičská výbava nesmie chýbať 

4. Malé deti, ale obrovská radosť 

 

1. Detský elektrický traktor pre malého farmára 

Aby ste deťom zaistili jedinečný zážitok a nechali ich zviezť v John Deere, nemusíte ísť žiadať do najbližšieho poľnohospodárskeho družstva. Každý malý traktorista, môže mať svoj motorový traktor.

Detské elektrické traktory sú novinkou v oblasti elektrických autíčok pre deti. Sú vhodné pre deti od 3 rokov. Malí šoféri ovládajú motorový traktor sami pomocou pedálu rýchlosti a volantu, alebo šoférovanie môže prevziať rodič pomocou diaľkového ovládania. Traktory jazdia asi rýchlosťou chôdze, teda od 3 do 5 km/h.

Vďaka veľkým kolesám sa môžete s traktorom vydať aj na nespevnený povrch. Bude tak parťákom pre prechádzka v prírode aj jazdenie vo dvore.

Pokiaľ má traktor naviac vlečku, deti si môžu naložiť všetky svoje poklady a vydať sa do sveta.

Aj keď to nie je športiak, bezpečnosť je stále na mieste. Traktory majú funkciu automatickej brzdy po spustení nohy z pedálu, alebo stlačení tlačidla na ovládači. Niektoré modely majú aj bezpečnostné pásy.

A nezabudnime ani na zábavu. Detské traktory majú aj hudobné panely, vďaka ktorým si deti môžu pri jazde pustiť svoju obľúbenú hudbu.

 

1.1. 3 tipy na najlepšie elektrické traktory  

Pokiaľ by sme si mali vyberať elektrické traktory my, zvolili by sme jeden z týchto: 

  1. Detský elektrický traktor s vlečkou - Tento model je novinka, ktorú môžeme odporučiť nie len kvôli luxusnému a modernému dizajnu. Má taktiež kvalitné penové kolesá a zvládne aj jazdu po tráve. Taktiež musíme oceniť doplnky, ako je napríklad lopatka pripevnená k boku vlečky. Každý farmár predsa musí mať svoje náradie neustále po ruke


 

  1. Detský elektrický traktor s radlicou modrý - Silný model, ktorý si poradí s každým povrchom aj ťažkou prácou. Vďaka náhonu na dve zadné kolesá s ním môžete blázniť aj na záhrade alebo v prírode. Má sklápaciu radlicu, vďaka ktorej bude hra zase o niečo zaujímavejšia. 



  2. Detský elektrický traktor s vlečkou - Tento typ nás zaujal pre svoj veľký úložný priestor aj výraznú zelenú farbu. Cenovo sa pohybuje v priemere a ponúka mnoho vychytávok ako je hudobný panel alebo silný náhon mäkkých kolies. 


 

2. Ovládače pripraviť! Autíčka štart! 

Keď chlapci trošku vyrastú, v ich izbičke by nemalo chýbať autíčko na ovládanie. A pokiaľ sú ich najobľúbenejšie buldozéry, kombajny a americké trucky, tak vyberajte z tejto trochu nadmernej kategórie.

Hra s autíčkom na ovládanie rozvíja v deťoch zmysel pre orientáciu a pomáha im lepšie chápať priestor. Taktiež vďaka nej koordinuje svoje vnímanie s reakciami a pracuje na jemnej motorike. A naviac rozvíja svoj veľký koníček.

V kategórii autíčok na ovládanie nájdete mnoho variant. Nemusíte vyberať iba bežné športové a rodinné vozidlá. Vysokozdvižný vozík, ten má kopec funkcií k preskúmaniu. Alebo taký vojenský transportér, ten dáva priestor úplne novej hre

 

3. Policajná a hasičká výbava nesmie chýbať 

A čo také sirény? To je to pravé „vzrúšo“!

Hra na hasičov, policajtov alebo doktorov je pre deti viac než atraktívna. Zaujímavé uniformy, tajomstvo rýchlej akcie, dôležitosť práce aj zaujímavé podnety vo forme rýchlej jazdy a blikania sirén. Hry na uniformované profesie môžete zaujímavými hračkami o niečo vylepšiť.

Pre malého hasiča zožeňte uniformu v jeho veľkosti, s ktorou vo svojej fantázií uletí do sveta dospelých. Poskladajte si stavebnicu s hasičskou témou, alebo sa odviažte a zožeňte mu ako darček elektrické hasičské auto, v ktorom sa sám odvezie. V autíčku nechýba všetko dôležité vybavenie od hasiacich prístrojov po helmu. 

Pokiaľ je u vás doma viac v kurze polícia, než červené hasičské autá, skúste potešiť svojho drobca stavebnicou policajnej motorky alebo napríklad skladacím policajným autíčkom.


 

4. Malé deti, ale veľké nadšenie 

Veľké autá sú pre deti veľmi fascinujúce, a tí praví milovníci ich nikdy nemajú dosť. Nie je výnimkou, že deti vedia vymenovať všetky značky traktorov a slovo John Deere používajú častejšie ako slovko mama. Taktiež sa detičky miesto zvukov zvieratiek učia zvuky sirén. Každé dieťa nájde zaľúbenie v niečom inom a ich záujmy sa môžu rýchlo meniť. Podporujte ich teda v ich aktuálnom nadšení a užite si spoločne kopec zábavy.