Rebríček najlepších autíčok na rok 2024!

Dobre si uvedomujeme, akým výzvam čelíte pri výbere elektrického autíčka pre vaše deti. Snažíme sa preto vyjsť v ústrety vašim požiadavkám. Pre vaše pohodlie sme pripravili nezávislý rebríček elektrických vozidiel. Všetky modely, ktoré nájdete v našom rebríčku, sú k dispozícii priamo na našej webovej stránke.

Tento rebríček bol starostlivo zostavený našimi odborníkmi, ktorí sa opierali o predajné štatistiky posledných piatich rokov a využili svoje bohaté skúsenosti v oblasti detských elektrických vozidiel. Na základe týchto informácií sme pre vás vybrali TOP 10 modelov z našej širokej ponuky, ktoré vynikajú nielen svojou kvalitou a bezpečnostnými prvkami, ale aj skvelým dizajnom a užívateľskou spokojnosťou. Objavte s nami to najlepšie z ponuky elektrických autíčok a vyberte to pravé, ktoré prinesie radosť a zábavu vášmu dieťaťu.

Rebríček sme rozdelili do 3 kategórií.

  1. Elektrické autíčka pre deti do 3 rokov
  2. Elektrické autíčka pre deti od 3 rokov
  3. Elektrické autíčka pre deti od 5 rokov

1. Elektrické autíčka pre deti do 3 rokov

1. miesto - Elektrické autíčko Audi R8 Spyder modré

Toto je stálica v našej ponuke. Autíčko Audi R8 Spyder je už dlhé roky jedno z najobľúbenejších autíčok na trhu. Dokonalý vzhľad a skvelá cena ho radí medzi najpredávanejšie autíčka. Tento model je vhodný pre deti do 3 rokov, takže ak hľadáte prvé autíčko pre vášho drobca, tak touto voľbou určite nešliapnete vedľa. ;)

2. miesto - Elektrické autíčko Mercedes G63 AMG čierne EVA kolesá

Dlhodobo najpredávanejší model na trhu, teraz k dispozícii v troch variantoch, tak aby si u nás vybral skutočne každý. Ponúkame verzie s plastovými alebo EVA kolesami a najnovšie aj verziu 4x4. Prepracovaný dizajn poteší každého malého jazdca. Vozítko je vybavené dvoma silnými motormi a výdrž batérie dosahuje až 90 minút. S týmto vozidlom rozhodne urobíte radosť.

3. miesto - Elektrické autíčko Bentley Bacalar 12V7Ah červené

Toto luxusné Bentley sa umiestnilo na krásne 3 mieste. Silná batéria 12V 7Ah a dva motory zaistia mladým pretekárom skvely zážitok z jazdy. Keď k tomu pridáme mäkké EVA kolesá a LED osvetlenie, tak Vás na ceste nikto neprehliadne. Hudobný panel je vybavený Bluetooth, AUX aj USB, takže ani počúvaniu hudby podľa vlastného gustu nič nebráni.

4. miesto - Elektrické autíčko Land Rapid Racer zelené

Ak hľadáte cenovo dostupné autíčko pre vašich najmenších vodičov, ste na správnom mieste. Tento model je navrhnutý pre tých, ktorí ešte len začínajú objavovať svet dospelých. S dvoma silnými motormi a vopred nahranou hudbou bude každá jazda ešte zábavnejšia. K dispozícii je v šiestich rôznych farbách, takže si každý určite vyberie podľa svojho gusta.

5. miesto - Elektrické autíčko Mercedes-Benz CLS 350 čierne

Objavte radosť a vzrušenie z jazdy s licencovaným elektrickým autíčkom Mercedes-Benz, designovaným špeciálne pre deti vo veku 1,5 až 3 rokov. Toto elegantné čierne vozidlo ponúka realistický vzhľad a luxusné detaily, ktoré oslovia každého malého vodiča. S dvojicou výkonných 35W elektromotorov a radom interaktívnych funkcií, ako sú svietiace a zvukové efekty, USB, SD a MP3 prehrávač, zaručuje nielen skvelú zábavu, ale aj vysokú bezpečnosť.

6. miesto - Elektrické autíčko Audi RS6 čierne

Audi RS6 prináša vzrušujúci zážitok z jazdy pre vašich najmenších. Toto autíčko je vybavené dvoma silnými 35W motormi a výkonnou 12V 7Ah batériou, čo zaistí dlhé hodiny zábavy na rôznych typoch terénov. Hudobný panel s možnosťou pripojenia MP3, USB a Bluetooth, spolu s prednastavenými melódiami, umožní deťom počúvať obľúbenú hudbu počas jazdy. Pre zvýšenie bezpečnosti je autíčko vybavené bezpečnostnými pásmi. Diaľkové ovládanie na frekvencii 2,4 GHz ponúka reguláciu rýchlosti a smeru, a vďaka bezpečnostnej funkcii STOP môžete kedykoľvek autíčko bezpečne zastaviť. S týmto autíčkom poskytnete svojmu dieťaťu nielen zábavu, ale aj bezpečný a štýlový spôsob, ako preskúmať okolitý svet.

7. miesto - Elektrické autíčko Toyota FJ Cruiser 4x4 béžové

Štyri silné motory s celkovým výkonom 140W a odolné penové EVA kolesá zaručujú, že toto vozidlo sa ľahko vyrovná s rôznymi terénmi, či už sú to záhradné chodníky alebo mestské chodníky. Komfortná sedačka z mäkkej ekologickej kože poskytuje pohodlie aj pri dlhších cestách. Bezpečnosť je zaistená integrovanými bezpečnostnými pásmi a diaľkovým ovládaním s frekvenciou 2,4 GHz, ktoré umožňuje reguláciu rýchlosti a smeru, a obsahuje tlačidlo STOP pre okamžité zastavenie vozidla, čo prináša pokoj na myseľ rod

8. miesto - Detské elektrické autíčko Mercedes AMG GT R Pre zelené

Mercedes, ktorý upúta pozornosť svojim realistickým designom a modernými funkciami. Toto detské vozidlo je vybavené dvoma 45W motormi a 12V 4,5Ah batériou, čo zaisťuje skvelý výkon a jednoduché ovládanie vďaka trojstupňovej automatickej prevodovke. Pre bezpečnosť sú k dispozícii mäkké EVA kolesá a LED osvetlenie, zatiaľ čo diaľkové ovládanie umožňuje rodičom udržať kontrolu. S praktickým tlačidlom vedľa volantu pre ľahké zapnutie a bezpečnostnými prvkami ako brzda aktivovaná uvoľnením plynového pedála, je toto autíčko ideálne pre deti od 1 do 3 rokov, poskytujúce nielen radosť z jazdy, ale aj zvýšenú bezpečnosť.

9. miesto - Elektrické autíčko BMW M4 12V 14Ah modré

Teraz zase niečo pre fanúšikov značky BMW. Novo navolená kombinácia s extrémnou výdržou batérie 12V 14Ah. Pokiaľ plánujete dlhé prechádzky, tak s touto kombináciou to nebude žiadny problém. Naša odhadovaná doba jazdy po ideálnom teréne môže presahovať 2 hodiny. Hudobný panel je vybavený funkciou Bluetooth, čo môže dlhé prechádzky ešte spríjemniť. Autíčko je vhodné pre deti do 3 rokov.

10. miesto - Elektrické autíčko Mercedes AMG GLA45 červené

Mercedes AMG GLA45 nemôže chýbať vo vašej garáži. Toto autíčko ponúka svetelné a zvukové efekty, ako aj bezpečnostné prvky ako päťbodový bezpečnostný pás a diaľkové ovládanie pre rodičov. Autíčko jazdí rýchlosti medzi 3 a 5 km/h spolu s automatickou brzdou zaisťuje, že každá jazda je bezpečná a pod kontrolou. S motormi 2x35W a batériou 12V 4,5Ah je to skvelá voľba pre dieťa, ktoré sa ešte len učí základom riadenia vo svojom vlastnom športovom aute.

2. Elektrické autíčka pre deti od 5 rokov

1. miesto - Elektrické autíčko Buggy Maverick Can-Am 4x4 oranžové

Tohtoročný ročník ovládajú autíčka Can-Am vo všetkých veľkostiach. Hlavné prednosti sú štyri silné motory a batérie s kapacitou 12V 10Ah. Autíčko je perfektne spracované a designovo premyslené, kde bol kladený dôraz na každý detail. Tento model skvele zvláda ako náročnejší terén, tak aj jazdu po asfalte alebo tráve. Vďaka svojim parametrom je vhodné pre deti až do 5 rokov.

2. miesto - Elektrické autíčko Jeep 4Speed 4x45W čierne

Tento Jeep vyniká svojim maximálnym zaťažením. Ako jeden z mála zvládne nosnosť až do 100 kg! Toto je jedinečná vlastnosť, ktorú autíčko získalo vďaka spevnenému podvozku. Keď k tomu pridáme štyri silné motory a batériu s kapacitou 12V 10Ah, tak určite patrí na tie najvyššie priečky. Autíčko je určené pre jedno dieťa, ale ak chcete povoziť aj menšieho bračeka, tak to hravo zvládne.

3. miesto - Elektrické autíčko Buggy UTV Racing 4x4 zlaté

Posledná na debne je Buggy UTV. Tento model napodobňuje svojho väčšieho brata, UTV Strong. Pokiaľ chcete jazdiť v teréne s dobrou kapacitou batérie, potom je UTV Racing pre vášho drobca ideálnou voľbou. Autíčko je veľmi priestranné a aj päťročné dieťa nebude mať problém si jazdu užiť. Penové EVA kolesá zaistia komfort pri jazde. Rodičia môžu oceniť možnosti pripojenia autíčka cez Bluetooth a počúvanie piesní podľa vlastného gusta.

4. miesto - Elektrické autíčko Jeep Wrangler Rubicon 4x4 červené

Naša verzia Wranglera sa od toho veľkého veľmi nelíši, teda okrem veľkosti. ;) Dokonalý dizajn, štyri silné motory a batérie s kapacitou 12V 10Ah dodáva autíčku šmrnc. Vhodné ako na mestské prechádzky, tak aj do náročnejšieho terénu. Dlhodobo jedno z najpredávanejších autíčok na trhu. Pokiaľ hľadáte eleganciu, kvalitné prevedenie a skvelú výbavu, potom Jeep Wrangler Rubicon je tá správna voľba!

5. miesto - Detské elektrické autíčko Mercedes Benz GLC 63S 4x4 čierne

Prevedenie s citom pre detail a moderným designom, silné a bezpečné. Vhodné pre rôzne terény: dlažbu, asfalt, trávu a poľné cesty. Mäkké kožené sedadlo a penové EVA kolesá dodávajú komfort jazdy. Toto je Mercedes GLC 63S, ktorý poteší každého malého vodiča. V tomto roku za extrémne výhodnú cenu!

6. miesto - Elektrické autíčko Mercedes G63 AMG 4x4 MAXI čierne

Dlhé roky najpredávanejší model dostal v tomto roku boost svojej výbavy. Na žiadosť našich zákazníkov sme pre vás pripravili Mercedes G63 vo verzii so štyrmi motormi. Dokonalý dizajn, sedadlo z EKO kože a penové kolesá zaistia vášmu dieťaťu komfortnú a ničím nerušenú jazdu. Autíčko je vhodné pre deti do 5 rokov.

7. Miesto - Elektrické autíčko Audi E-Tron Sportback EVA kolesá 4x4 biele

Pre milovníkov značky Audi máme pripraveného E-Trona v plnej výbave. Kožené sedadlo a mäkké EVA kolesá zaistia vášmu dieťaťu komfortnú jazdu. Výhodou je tiež možnosť pripojenia cez Bluetooth, kde si môžete užiť vlastný playlist. Štyri motory zaistia, že jazda po tráve a mierne svahovitom teréne neobrazok
             


bude žiadny problém. Tento model je vhodný pre deti do 4 rokov.

8. miesto - Detské elektrické autíčko Jeep Power 4x4 červené

Elektrické terénne auto Jeep Power je perfektnou voľbou pre malých dobrodruhov, ktorí chcú objavovať svet okolo seba. Vďaka štyrom 45W motorom a výkonnej 12V 7Ah batérii ponúka toto vozidlo skvelý výkon pre jazdu na rôznych povrchoch. Veľké EVA kolesá a pohodlné sedadlo s bezpečnostnými pásmi zaisťujú bezpečie a komfort počas každého dobrodružstva. Predné a zadné LED osvetlenie spolu s odpružením na všetkých kolesách vylepšujú jazdný zážitok, zatiaľ čo 2.4 GHz diaľkové ovládanie s funkciou STOP pridáva na bezpečnosti. Auto je vybavené multimediálnym panelom, ktorý umožňuje prehrávanie hudby cez USB, AUX alebo pamäťovú kartu, a tak spríjemňuje jazdu radom zvukových efektov a melódií. Jeep Power je ideálny pre vonkajšie dobrodružstvo a rozvoj motorických zručností detí, s maximálnou nosnosťou 35 kg.

9. miesto - Elektrické autíčko BMW M5 EVA kolesá biele

Elektrické autíčko BMW M5, licencované spoločnosťou BMW, ponúka perfektnú kombináciu výkonu a zábavy pre mladých nadšencov. Vďaka dvom 45W motorom a 12V 7Ah batérii zvládne autíčko hladko prechádzať rôzne terény. Vybavené je prednými a zadnými LED svetlami, hudobným panelom s možnosťami MP3 a USB, a klaksónom na volante pre realistický dojem z jazdy. Diaľkové ovládanie s frekvenciou 2,4 GHz umožňuje kontrolu rýchlosti a smeru, a obsahuje bezpečnostné tlačidlo STOP pre okamžité zastavenie auta. S pohodlnou športovou sedačkou a nosnosťou až 30 kg, toto autíčko zaisťuje bezpečnú a zábavnú jazdu pre každé dieťa.

10. miesto - Detský elektrický vojenský Jeep Willys 12V7Ah Army zelený

Našu TOP 10 uzatvára jedinečný Jeep Willys. Tento ikonický model sa pýši batériou s kapacitou 12V 7Ah. Vďaka jeho veľkej obľúbenosti ho ponúkame v rôznych variantách. Máme k dispozícii modely 4x4 aj 2x2

3. Elektrické autíčka pre deti od 5 rokok

1. miesto - Elektrické autíčko Buggy Maverick Can-Am 2x24V 4x200W EVA oranžové

Prvenstvo v našej kráľovskej kategórii v tomto roku získalo autíčko Buggy Maverick Can-am. Táto jedinečná kombinácia nadchne každého malého pretekára. Dve batérie 24V 7A ak tomu štyri výkonné motory 200W zaistia vašim deťom neskutočný zážitok z jazdy. Autíčko je skvele prevedené s citom pre každý detail. Vďaka odpruženej náprave a vysokému výkonu pre neho nie je žiadny terén prekážkou. Naša odporúčaná veková hranica je pre deti od 3 do 8 rokov.

2. miesto - Elektrické autíčko Buggy UTV 24V 4x200W zlaté

Striebornú medailu si tento rok odnesie Buggy UTV 24V. Jedná sa o jedno z najpriestrannejších autíčok na trhu. Keď k tomu pridáme 4x200W motory a batériu 24V 14Ah, ide určite o autíčko z najvyššej kategórie. Autíčko má maximálne zaťaženie do 60 kg, ale z našej skúsenosti vieme, že utiahne oveľa viac. EVA kolesá a odpružená náprava zaisťujú absolútny komfort pre vodičov. Hudobný panel je možné pripojiť cez Bluetooth, takže počas jazdy môžete počúvať pesničky podľa svojho gusta. Autíčko je vhodné pre deti od 3-8 rokov.

3. miesto - Detské elektrické autíčko Perfecta červené

Pokiaľ sa chystáte na prechádzku mestom, tento dizajnový športiak je pre vás to pravé. Pokiaľ plánujete vziať kamaráta alebo chcete zaujať svoju prvú lásku, s Perfectou to bude gól do čierneho. 😉 Tento model je vybavený striedavým 180W motorom, vďaka čomu dosahuje rýchlosť až 15 km/h. Okrem plynového pedála má autíčko aj brzdový pedál, pričom zadné kolesá sú vybavené kotúčovými brzdami. Tento model odporúčame pre deti od 5 rokov.

4. miesto - Elektrické autíčko Buggy UTV-MX 24V 240W 4x4 oranžové

Tesne pod stupňami víťazov sa umiestnilo autíčko Buggy UTV-MX. Poháňané 4 x 60W motory a batériou 24V 7Ah patria medzi najlepšie vybavené autíčka na trhu. Šírka sedadla presahuje 60 cm, čo z neho robí jedno z najpriestrannejších autíčok pre dve deti. Odpružená náprava a EVA kolesá zaisťujú perfektnú jazdu aj po tom najnáročnejšom teréne. Rodičia ocenia možnosť pripojenia cez Bluetooth. Autíčko je dostupné vo viacerých farebných variantoch. Naša odporúčaná veková hranica je 3 až 8 rokov.

5. miesto - Elektrické autíčko Farmer Truck 24V 4x200W zlaté

Pokiaľ milujete život na dedine alebo radi pomáhate rodičom na záhrade, Farmer Truck vás nadchne. Pripravili sme ho pre vás v najsilnejšej verzii s výkonom 4 x 200W a batériou 24V 7Ah. Jedinečnosť tohto autíčka spočíva v priestrannom batožinovom priestore. Navyše sklápač je elektrický, takže jeho ovládanie je veľmi jednoduché a pre deti atraktívne. Autíčko je vhodné pre deti od 3-8 rokov.

6. miesto - Elektrické autíčko BMW X6 M dvojmiestne XXL čierne

Máme tu niečo aj pre milovníkov BMW. Variant X6 M vo verzii XXL je niečo, čo ocení každý mladý nadšenec tejto prestížnej nemeckej značky. Luxusná kožená sedačka a EVA kolesá zaistia nielen perfektný, ale aj pohodlný zážitok z jazdy. Autíčko je vybavené dvoma motormi s výkonom 120W, čo zaručuje bezpečnú, ale svižnú jazdu. Táto verzia X6 M je dokonalou kópiou skutočného modelu, takže sa váš malý pretekár bude cítiť ako v skutočnom športovom aute.

7. miesto - Elektrické autíčko Buggy SuperStar 4x4 lakované červené

Dlhodobo jedno z najpredávanejších autíčok na trhu, Buggy SuperStar, je najvýkonnejším 12V autíčkom vo svojej kategórii. Môže sa pýšiť dvoma batériami 12V 7Ah, čo zaručuje dlhú jazdu. EVA kolesá a štyri tlmiče zaisťujú perfektnú jazdu aj po náročnom teréne. Výhodou tohto modelu sú dve rýchlosti pre manuálne riadenie, čo umožňuje deťom prispôsobiť jazdu ich schopnostiam. Navyše deti ocenia štartovanie pomocou kľúča, čo dodáva autíčku realistický pocit.

8. miesto - Detský elektrický Jeep Willys 4x4 trojmiestny zelený

Pokiaľ hľadáte autíčko, ktoré pojme až tri deti, Jeep Willys je ideálnou voľbou. Tento americký vojenský Jeep je navrhnutý na jazdu v extrémne ťažkých podmienkach, čo z neho robí robustné a odolné vozidlo, pripravené na akúkoľvek dobrodružnú jazdu. V našej ponuke nájdete varianty s 12V aj 24V napájaním, vďaka čomu si každý môže vybrať presne podľa svojich potrieb a preferencií. Vyššie napätie 24V ponúka silnejší výkon a dlhšiu dobu jazdy, zatiaľ čo 12V varianty sú ideálne pre menej náročné jazdy a menšie deti.

9. miesto - Elektrické autíčko Mercedes GLC 63S 4x4 MP4 dvojmiestne modré

Dokonalý dizajn a perfektné prevedenie Mercedesu GLC 63S vo verzii s výkonom 180W sú príkladom toho, ako sa dá spojiť luxus s detskou zábavou. Autíčko je vybavené dvoma batériami 12V 7Ah, čo zaručuje dlhé hodiny jazdy bez potreby častého dobíjania. Okrem toho je tento model vybavený MP4 prehrávačom, čo umožňuje dieťaťu sledovať obľúbené rozprávky počas jazdy. To z autíčka robí nielen prostriedok zábavy, ale aj skvelý spôsob, ako udržať deti zabavené na dlhšie cesty alebo počas rodinných výletov.

10. miesto - Elektrické autíčko Ford Super Duty 4x4 biele

Ford Super Duty je licencovaný produkt značky Ford, ktorý spája výkon a štýl. Autíčko je vybavené štyrmi výkonnými 45W elektrickými motormi a batériou 12V 14Ah, vďaka čomu zvládne aj náročnejší terén a nespevnené povrchy. Veľké penové EVA kolesá a zdvojené zadné kolesá zaistia pohodlnú a stabilnú jazdu. Pre zábavu počas jazdy je autíčko vybavené hudobným panelom s vstupmi MP3, AUX a USB, rovnako ako tlačidlami so zvukmi a klaksónom na volante. Sedadlo z ekologickej kože a bezpečnostné pásy dbajú na komfort a bezpečnosť malého vodiča. Nosnosť vozidla je do 60 kg